Köp biljetter till sommarens nya teateräventyr Sagornas saga

Årets nya äventyr "Sagornas saga" spelas alla dagar från 23 juni - 11 aug. Start varje halvtimme mellan 10.00 - 14.30. Ett magiskt och roligt äventyr där sagoboken lever sitt eget liv.

Köp Biljett

Presentkort/Rabattkod registreras i kassan.

Antal

Föreställning

Biljettyp

Datum

Tid

Totalpris:

0kr

Praktisk information för teaterbesökare

Publikgrupper med begränsat antal startar var 30:e minut från 10.00 – 14.30.

Observera! Äventyret börjar den tid ni valt, så checka in i entrén en stund innan start.

Sagoäventyret i Trolska Skogen spelas efter en sträcka på cirka 1,2 km. Hela promenaden tar mellan 1,5-2 timmar.
Besökarna startar på förbokad tid och stannar sedan på de olika sagoplatserna där en del av sagan utspelas. Våra entrévärdar visar vägen till start och väsen guidar grupperna vidare till nästa station.
Föreställningen är uppdelad i fem olika spelscener som är mellan 8-14 minuter långa.

Få all info här

Planera ditt besök

Mat och dryck

I Trolska Skogen kan du njuta av en mångfald av mat och dryck som passar alla smaker. Från läckra rätter inspirerade av naturen till snabbare alternativ för dem på språng, finns det något för alla att upptäcka och avnjuta.

Läs mer

Boende

I närområdet finns det ett brett utbud av boendemöjligheter. Du kan välja mellan charmiga stugor och semesterhus för en nära kontakt med naturen, bekväma hotell med faciliteter som restauranger och spa, eller campingplatser för en äventyrligare vistelse.

Läs mer

Mellanfjärden

Mellanfjärden är en fridfull plats med en vacker vik och omgivande natur. Här kan du njuta av stillheten, ta en uppfriskande simtur och utforska de omgivande skogsstigarna. Det är en perfekt plats för avkoppling och att komma närmare naturen.

Läs mer

Om oss

Vi på Trolska Skogen vill inspirera människor att bevara sin nyfikenhet och upptäcka magin som finns omkring oss. Genom att kombinera teater, musik och natur skapar vi en lekfull äventyrsvärld.

Läs mer om oss