Köp biljetter till julens teateräventyr

Juläventyret Tomten och Märkligheten spelas lördagar och söndagar från 18 nov - 17 dec. Start varje halvtimme mellan 9.30 - 14.00.

Köp Biljett

Presentkort/Rabattkod registreras i kassan.

Antal

Föreställning

Biljettyp

Datum

Tid

Totalpris:

0kr

Årets juläventyr - Tomten och Märkligheten

Välkommen till Tomten och Märkligheten – en nyskriven teaterföreställning som spelas längs en promenadsträcka på 1.2 km. Ett äventyr fullt av spänning, magi och julstämning!

Vad är det som har hänt Jultomten?

För att hinna besöka alla barn på självaste julafton så delar Tomten ut klapparna till skogens alla väsen några veckor i förväg.
Trollhuset är pyntat, Filijokus har klätt granen, häxan Aska Etter sjunger “tipp tapp” för full hals. Allt är förberett för en riktigt mysig jul om bara inte…
Tomten råkat möta Märkligheten! Vilket har fått Tomten ur form –  och då bokstavligen!
Vem ska tro på Tomten när han inte är sig lik? Och kommer han hinna återfå sin normala skepnad innan barnens julafton?

Praktisk information för teaterbesökare

Publikgrupper med begränsat antal startar var 30:e minut från 09.30 – 14.00.

Observera! Sagan börjar den tid ni valt, så checka in en stund innan start.

Sagoäventyret i Trolska Skogen spelas efter en sträcka på cirka 1,2 km. Hela promenaden tar mellan 1,5-2 timmar.
Besökarna startar på förbokad tid och stannar sedan på de olika sagoplatserna där en del av sagan utspelas. Våra entrévärdar visar vägen till start och väsen guidar grupperna vidare till nästa station.
Föreställningen är uppdelad i fem olika spelscener som är mellan 8-14 minuter långa.

Få all info här

Planera ditt besök

Mat och dryck

I Trolska Skogen kan du njuta av en mångfald av mat och dryck som passar alla smaker. Från läckra rätter inspirerade av naturen till snabbare alternativ för dem på språng, finns det något för alla att upptäcka och avnjuta.

Läs mer

Boende

I närområdet finns det ett brett utbud av boendemöjligheter. Du kan välja mellan charmiga stugor och semesterhus för en nära kontakt med naturen, bekväma hotell med faciliteter som restauranger och spa, eller campingplatser för en äventyrligare vistelse.

Läs mer

Mellanfjärden

Mellanfjärden är en fridfull plats med en vacker vik och omgivande natur. Här kan du njuta av stillheten, ta en uppfriskande simtur och utforska de omgivande skogsstigarna. Det är en perfekt plats för avkoppling och att komma närmare naturen.

Läs mer

Om oss

Vi på Trolska Skogen vill inspirera människor att bevara sin nyfikenhet och upptäcka magin som finns omkring oss. Genom att kombinera teater, musik och natur skapar vi en lekfull äventyrsvärld.

Läs mer om oss