Planera ditt besök hos oss

Utforska vår förtrollande värld av naturlig skönhet, sagor och äventyr som kan skapa minnen för livet.

Upptäck viktig information för din resa till Trolska Skogen

Här hittar du praktiska detaljer såsom öppettider, biljettinformation, boendealternativ och mer så kan du få ut det mesta av din upplevelse.

Upptäck området och boka boende

Mat och dryck

I Trolska Skogen finns mat och dryck som passar de flesta smaker. Under julhelgerna erbjuds kolbullar vid kaféet och under sommaren serverar Creperiet nygräddade bovetegaletter. Givetvis har vi också massor av gofika.

Läs mer

Boende

I närområdet finns ett brett utbud av boendemöjligheter. Du kan välja mellan charmiga stugor och semesterhus, bekvämt hotell vid havet med faciliteter eller campingplatser vid småbåtshamnen med utsikt över viken.

Läs mer

Mellanfjärden

Mellanfjärden är en fridfull plats med en vacker vik och omgivande natur. Här kan du njuta av stillheten, utforska de omgivande skogarna eller äta gott på Restaurang Sjömärket eller Mellanfjärdens Deli. En perfekt plats för avkoppling och att komma närmare naturen.

Läs mer

Praktiskt info till dig som ska ta del av teaterföreställningen

Var parkerar jag? Finns det mat- och dryckesalternativ tillgängliga på plats? Kan jag ta med min hund? Kika här och få svar på dina frågor kring det praktiska inför ditt besök!

Läs mer

Smidigaste vägen till Trolska Skogen

Upptäck den bästa vägen till Trolska Skogen för att säkerställa en smidig och stressfri resa. Med vår hjälp kan du navigera genom olika transportalternativ och välja den som passar dig bäst. Ta reda på bästa sätten att ta sig till oss med bil eller kollektivtrafik.

Hitta hit

Sommarens nya teateräventyr - Sagornas saga

I det nyskrivna teateräventyret “Sagornas saga” spelar sagoboken huvudrollen. Det blir spännande, lite ofrivilligt romantiskt och väldigt underhållande.

Köp biljetter