Boka föredrag

Vill ni bjuda in till inspiration, samtal och nätverkande? Boka vår inspirationsföreläsning med idéer och kunskaper som tar er framåt.

Samverkansföreläsning

Ensam är inte alltid stark. Tillsammans går det att komma mycket längre. Helena Brusell, grundare och verksamhetsledare berättar om stora och små samarbeten som gjort Trolska Skogen möjlig. Som när 200 ideellt arbetande tillsammans bygger sagoskogen som skapar nya arbetstillfällen, inflyttning och ökad lokal stolthet.

Föreläsning om att odla tillsammans

Helena berättar om det roliga och meningsfulla i att odla mat tillsammans.
Det hela började som ett teoretiskt skolprojekt som sedan bokstavligen växte och växte. Idag är vi över 30 personer som odlar grönsaker, blommor och honung tillsammans för att sedan dela på skörden.
Det hela har gett så mycket mer än påfyllda förråd av giftfri mat;
Gemenskap, naturlig kunskapsöverföring, lokal utveckling, kurser i förädling, odling, frön och jord. En insats för miljön, en ökad förståelse och respekt för mat i allmänhet och lokal mat i synnerhet.
Vill du starta en samodling i din förening, på ditt företag, skola eller i din by? Eller är allmänt nyfiken på hur vi har gjort? Då är detta föreläsningen för dig.

Kombinationsföreläsning

Helena Brusell berättar med utgångspunkt från Trolska Skogen om samverkan, hållbarhet och att samodla. Dessutom om hur vi under pandemins mörkaste tid skapade konstprojektet “Att virka en sjö” med 700 virkare från hela Sverige.

För bokning eller förfrågan:

Kontakta Helena Brusell
E-post: info@trolskaskogen.se
Tel: 070-311 25 99