Tillgänglighet

Sagoäventyret i Trolska Skogen spelas efter en sträcka på cirka 1,2 km. Hela promenaden tar mellan 1,5-2 timmar. Besökarna startar på förbokad tid och stannar sedan på de olika sagoplatserna där en del av sagan utspelas. Föreställningen är uppdelad i flera olika spelscener som är mellan 8-14 minuter långa.

Mer information:

Underlag

Packad grusväg, 120 cm bred träspång och skogsstigar med packad grusbotten och ett tunt lager bark.

Parkeringar

Två stycken – Den stora finns på motsatt sida om landsvägen och entrén till Trolska Skogen. Det finns också en mindre ca 80 meter från entrén varav tre handikapp-platser närmast entrén. Det är väl skyltat till våra parkeringar.

Halva vägen

I mitten av äventyret är det ca 30 minuters paus vid vårt kafé. En klocka ringer då det är dags att fortsätta äventyret.

Ramper

Alla spelplatser inomhus har rullstolsanpassade ramper samt entré och kafé. Även tre av skogens dass.

Alla spelplatser utomhus är anpassade för rullstolar och barnvagnar.

Ledsagare (enligt LSS)

Ledsagare går utan kostnad vid uppvisande av ledsagarbevis eller intyg. Ledsagare måste ändå förboka sin biljett då föreställningarna har begränsat antal platser.

Hundar

Hundar är välkomna i kort koppel. Om hunden blir orolig och skäller under föreställningen ber vi att ni promenerar en bit bort från spelscenen.

Ledarhundar

Är välkomna i skogen.

Speciella omständigheter

Den som behöver gå i skogen i egen takt kan göra det och titta på scenografier m.m. Tyvärr kan inte sagan spelas i annan rytm än de förbokade 30-minuters starterna. Säg till i förväg i entrén vid incheckning så hjälper de till.

Förslag?

Har ni frågor eller tips på förbättring så maila oss på info@trolskaskogen.se

 

Välkomna till skogen!